Norsida AB är en byggfirma som erbjuder sina tjänster i form av ny-, till- och ombyggnationer av alla typer av hus. Vi utför markarbeten inför bygge av hus i Stockholmsregionen. Vi har lång erfarenhet av både mindre och större markentreprenadsarbeten mot företag och privatpersoner i Stockholm Välkommen!

Byggföretag från Trångsund

Vi på Norsida AB arbetar med totalentreprenader och underentreprenader. Våra arbetsgivare är både industriella och privata kunder. Våra medarbetare har de kvalifikationer som krävs för att utföra olika slags arbeten. Allt detta för att tillfredsställa våra kunder och ha bästa möjliga resultatet! Vi leder er genom hela byggprocessen och ser till att det inte uppstår oklarheter.

Markarbeten & Grundläggning

Norsida AB har erfarenhet och utför alla typ av markarbete och grundläggning för privata villor och radhus. Vi arbetar också som underentreprenör för stora industriella projekt och kan även styra hela produktionen från början till slut på dessa projekt.

Byggarbeten över hela Stockholm

Vi är måna om våra kunder och ser därför alltid att utföra jobbet som förväntas av oss. Vi är medvetna om att nöjda kunder är en källa för vidareutveckling och ett gott rykte. På så sätt har vi en chans att vara konkurrenskraftiga bland tusentals andra företag inom samma bransch.

VD Andrei Rymar